lördag 6 december 2008

Mer och mer

Två givande dagar på mysiga Grinda Värdshus med kollegerna i företaget vi bygger. Första dagen jobbar vi med vårt klimat hela dagen. Vi tycker att det är tryggt och öppet. Pratar om gnissel och spänningar. Skapar spelregler. Ger varandra feedback. Tittar på våra individuella styrkor och fallgropar. De senare faller vi i när våra styrkor blir överdrivna. Vi hittar våpet, harmoniknarkaren, överkritikern, fladdrande höstlövet, fundamentalistiska krigaren, sleezebagen m fl. Var och en av oss döper sin goding (gissa min). Vi tittar på möjliga, motsatta sidor till dessa, att utveckla. Så skålar vi och äter julbord, kryddat med lite "tuffa frågekort".

Dag två formulerar vi vår vision och vår uppgift. Orden ska kännas rätt för alla. Efter dessa dagar äger vi alla företaget mer och mer. Mer och mer.
PS. Om någon är intresserad av korten till nyårsmiddagen eller så, skriv en rad...vi säljer dem.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Uttrycksrum! Blir glad av att höra att konferensen blev lyckad. Efter en vecka i total koma med en jättesjuk son, och jag har själv varit dunderdålig, öppnar jag datorn och ögnar igenom alla dina underbara inlägg. Skrattade gott åt ditt kinder egg, själv tycker jag de är apsvåra. Nu ska jag gå ut, för typ 1a ggn på en vecka. Kram till dig från Karin nummer 2, som gärna köper de där korten, ska terra dig på nyår om det blir av

Uttrycksrum sa...

Hej K, sköönt att sjukdomspuckeln är passerad. Fixar kort åt dig. Kram. Har saknat dig.

Yogamamma sa...

men du, de där korten låter ju väldigt intressanta. Dyra?

Uttrycksrum sa...

Y, 190 kr inl moms för 64 kort i 3 kategorier (allmänna, nuläge, nyår)+ bruksanvs. Du kan ha dem i dina grupper också ...Kul att du är nyfiken på dem hur som helst.