söndag 21 december 2008

Pausbild

Till alla som tittar in här, kära vänner, önskar jag och familjen, EN RIKTIGT GOD OCH FRÖJDEFULL JUL!
Stor kram!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig bild, ni fina fem. Är det från en strand nära fontänens Gotland kanske? Minsta har blivit så lång tycker jag. Ja, Nils har drygt 41 grader så jag sover inte än (hu, att sjukdomen ska leva med oss i typ fem-sex år till enligt doktorerna), utan tänker på att vi ses om exakt 10,5 timmar. Mmmm! Längar!

Peace in mind sa...

Pausar och kommer tillbaka sen....

Hoppas, längtar och önskar dig en härlig ledighet:)

a n k i e f o n t ä n sa...

Fina ni är! Jag hoppas ju få chansen att önska god jul irl och lämna lite julklapp till guddotra.

Yogamamma sa...

God Jul till er! Härlig sommarbild. Och tack för tuff-korten som kommit nu, som en alldeles egen liten julklapp till mig. Härligt

Uttrycksrum sa...

Tack anonym och för mysig lunch idag. Gotland, javisst, fint minne

Peace, jag bloggpausar bara lite. Tack, du värmer.

Ankie, tack, klart vi ser till att säga god jul irl.

Tack Yogamamma, glad att du fått korten. Hoppas du tycker om dem och får fina samtal :-)

Anonym sa...

Uttrycksrum!

Din logga är Du och Du i Din blogg är så sann och helt underbar. Allt är just Du, som jag känt Dig i alla år. Och sedan måste jag tacka för fina klappen, och att Du tar Dig tid att komma hem till mig igen precis före jul. Och som alltid; fniss, allvar, jobbiga tankar, växla till stort, sedan smått igen, fniss, återkoppling till det tidigare, beslutprat, död, livstankar och varm glädje igen.

Ja, nu är det drygt 20 år och egentligen mer därtill. Tänk att jag träffade då en prinsessa!

K2

Anonym sa...

Kära vän
Vardagen slukar både min tid och energi och jag är just nu mer än blodfattig - på allt. Sjunka in här en stund i din blogg ger mig ro och ett leende på läpparna. En God Jul önskar vi 5 även er 5. Och ett ljuvt innehållsrikt moget nytt år 2009! Som jag hoppas, tror och vet att vi får dela delar av med er.

Anonym sa...

God Jul till hela familjen. Hoppas att vi får träffa er även nästa sommar om så bara någon dag eller så.
Kramar familjen Strandhagen.

Uttrycksrum sa...

K2, det känns bra att få feedback på att du känner igen mig i mina blogguttryck. Underbar beskrivning av våra samtal! Du reflekterar... Tack för snälla ord! Detsamma!

A, jag ger dig lite av mitt blod tills du får mer kraft. Att du kan få ro i min blogg gör att JAG får ett leende på läpparna. 2009 blir ett bra år, med massor av kul tillsammans med er!

Gunne, det vill jag verkligen också, ses i sommar. Vilken tur att ni kom över och letade efter flytvästen eller hur det var. kramar till er också. FInt efternamn.