torsdag 9 april 2009

Påsklov del 2

Där sitter min man i duggregnet och tänker ut hur takpannorna ska läggas. Snart dags för taklagsfest?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Uttrycksrum! Jag har glömt dig ett tag, nu har jag läst alla dina inlägg. Så härliga, det är extra mycket glädje du förmedlar just nu. Så är det vår och du om någon är en sann vår-tjej.

Till dig, anonym och märta vill jag säga att dikterna om döden och vad ni skrev i era inlägg berörde mig oerhört starkt. Ni tre har förlorat era pappor, märta även sin mamma. Min pappa glider bort, sakta. Vissa dagar är han inte här. Era ord och dikter gick rakt in i hjärtat. Att jag ska vara tacksam för det jag fått, all tid vi fått ihop sedan han blev sjuk. Nu måste jag snart släppa taget. För hans finns ju där ändå, som i Märtas dikt. Han gör väl det..? Kram från Långvind

Uttrycksrum sa...

Heej vännen i Långvind! Längesedan! Tack! Du känner mig rätt som vår- och sommartjej!

Håller med dig, det är starka dikter och ord, från döttrar som älskar och saknar sina pappor, dig inkluderat. Åh, lycka till med att släppa taget, inte lätt. Vi hörs snart. kram

Anonym sa...

Hej. Taklagsfest låter trevligt.

Till Dig anonym Långvind så vill jag säga att du ska vara med honom så mycket du kan så du kan förnimma hur han låter, hur han luktar, hur han ser ut. Det har bara gått 3 dagar sen Pappa dog och jag kommer på mig själv med att hela tiden tänka på hur jag ska försöka behålla sinnesminnena av honom. Hur hans hand kändes. Hur såg hans fingrar ut? Hur luktade hans hår? Sen får jag panik för jag kan inte förnimma något. Jag hoppas det kommer tillbaka.

Uttrycksrum sa...

Det gör det nog, kommer tillbaka...när du inte försöker så hårt kanske... Teglet börjat komma på plats... liten taklagsfest ska vi se till att det blir vid tillfälle för alla familjer som varit delaktiga i garagebygget.